10. mars 2009

Scrapping i hjertet

Den andre runden i scrapping i hjertet er godt i gang, jeg lagde og leverte bidrag til begge oppgavene denne gangen :o)

Oppgave 1:
"Scrapp en LO i Clean and Simple, enkel eller dobbel. I tillegg skal du bruke diecuts. Det kan være fra Quickuts eller andre stansemaskiner, ferdig kjøpte eller hjemmelagede cuts (eks utklipp fra mønsterark)"

Oppgave 2: "Denne skissen er veldig fri - gleder meg til å se løsningene deres! Tema og størrelse er valgfritt, og den kan gjøres om til dobbel"

C&S oppgaven slet jeg av en eller annen grunn med å få til... Fikk laget noe til slutt og resultatet ble denne LO'en i 8"x8":


Mitt løsning på skisseoppgaven, LO'en er min første i 6"x12" - et kult format å scrappe i :)

Bildene fant jeg i en glemt konvolutt som inneholdt mengder av "gamle" passbilder og bilderemser fra fotoautomater. Skrekk og gru! Det kan bli noen "herlige" LO'er av noen av de bildene.


BlogCandy # 2


Jeg kom over enda en blogcandy på min daglige bloggreise.


Denne fant jeg Asils ville verden. Ta turen innom bloggen hennes og nyt kreativiteten!

Frist for å være med i trekningen av dette sukkertøyet er 14. mars kl. 2200

BlogCandy # 1


På min oppdagelsesferd i den fantastiske bloggverden kom jeg over denne flotte blogcandyen.





Du kan og være med i trekningen av denne, sjekk ut Milfords scrappeblogg. Ta en runde i bloggen hennes og bli samtidig inspirert av alt det flotte hun har laget :o)

Fristen for å delta er 13. mars.

8. mars 2009

Mine siste bidrag til Mesterscrappen

Har glemt å legge ut de siste LO'ene jeg laget til Mesterscrappen. En fylkesvinner er kåret: Gratulerer til HegeAL som skal representere Nord-Trøndelag i den store landsfinalen :)

Oppgave 5 var en inspirasjonsoppgave. Du skal scrappe en LO inspirert av dette bildet. Om det er fargene, oppsettet, fasonger osv, det bestemmer du selv, men det skal komme tydelig frem at det er dette bilde som er utgangspunktet for LO'en din.


Inspirasjonsoppgaver er litt vrient (det er vel litt av poenget at man skal utfordres litt...), jeg endte opp med å ta utgangspunkt i noen av fargene på bildet.


Den siste oppgaven i Mesterscrappen lød slik:
"Scrapp en LO med minst 2 bilder, du skal minst ha 50 ord med i journalingen som skal være synlig, og du har ikke lov å bruke blomster, blonder og bling."

Jeg valgte å scrappe noen bilder fra oppussingsprosjektet vi hadde før jul, det passet bra å bruke disse bildene til denne oppgaven.

Award - Makes My Heart Smile


Heldige meg har fått denne awarden fra Agnetha. Takk for at du inspirerer og deler alt det flotte du lager :o) Bli inspirert du og, ta turen innom bloggen til Agnetha. Jeg vil gi denne awarden videre til disse:
Marit Lise HegeAL Pia Jeanette og Tonje

HegeAL feirer

HegeAL feirer at bloggen hennes har hatt 15000 besøkende!! Dette feires med en snasen blogcandy. For å være med i trekningen om denne candyen vi Hege vite hva som gjør deg glad akkurat i dag.

Jeg er veldig glad for at dagen i dag er litt lengre og lysere enn dagen i går - vi går mot vår og sommer! I tillegg er jeg også glad for at den veldig langvarige scrappesperren min endelig ser ut til å være over.


Du har enda mulighet til å være med på feiringen og i trekningen av blogcandyen, men skynd deg, vær snar, Hege trekker en heldig vinner i kveld.