21. feb. 2009

Scrapping i hjertet

heter årets cup på Scraphaugen

Om cupen står det på Scraphaugen sitt forum:
"Velkommen til årets første cup. Den har fått navnet "Scrapping i hjertet", og er åpen for alle som har en forkjærlighet til papir, bilder, stæsj, lim etc etc. Den vil vare til juni, med en avsluttende finale med 10 finalister og en Hjerterjoker. Poeng fordelingen vil bli som tidligere cuper, men en egen tråd med forklaring kommer. Det vil bli åpen avstemning som før, samt at juryen rangerer 10 bidrag som vil bli lagt sammen med den åpne rangringen. Det vil denne gangen være en tema oppgave som feks sangtittel, stæsjoppgave, stiloppgave etc etc, og en skisse. Dere kan levere begge oppgavene, men ikke nødvendig, da det er personen som rangeres, ikke bidraget! Det vil være 14 dager scrappe frist, og en ny oppgave kommer på samme dag som fristen går ut."


Cupstart var 5. februar og oppgavene i runde 1 var som følger:

OPPGAVE 1:
Dere skal scrappe en LO i valgfri størrelse med utgangs punkt i en sang tittel. LOen skal i tillegg hovedsaklig være i en farge.


OPPGAVE 2: Bruk skissen som utgangspunkt for LOen din i valgfri størrelse og tema.Jeg valgte å bruke skissa som utgangspunkt for mitt bidrag. Bildet er av mamma som konfirmant.


Ingen kommentarer: