17. jan. 2010

Fullførte prosjekter

Har meldt meg på et par alonger (= fellesstrikking) på Hobbyboden, blant annet Iris sin "Ingen bønn". Ingen bønn går ut på å slanke garnlageret sitt, her er det førstemann til strikkede/heklede 10 kg som gjelder. Kjøper du garn skal det trekkes fra på det du har strikket. Jeg har ikke noe stort garnlager, så jeg må faktisk kjøpe garn for å få strikket 10 kg. Ikke at det er noen sjanse for at jeg kommer opp i slike mengder på et år...

Jeg har strikket mine første votter ever, det var ikke så vanskelig som jeg trodde :)
Vottene ble strikket på noen timer (fordelt over et par kvelder) og tovet i vaskemaskin i går. Tova de på 40 grader sammen med en dongeribukse. De kunne nok ha vært tovet enda litt mer, men da hadde de ikke passet til meg lenger. Oppskriften fant jeg her.Detaljer for spesielt interesserte:
Størrelse: Dame
Pinner: 6 mm
Garn: Fritidsgarn fra SandnesGarn
Forbruk: 90 gram


Fullført er også julegaven til min kjære lillebror, Øyvin. Det gikk utrolig kjapt å strikke disse ankelsokkene, så slike blir det flere av etterhvert. Sokkene ble sendt på fredag og i går fikk jeg telefon fra en fornøyd Øyvin, sokkene passet perfekt!Detaljer:
Størrelse: ca 43
Pinner: 3 mm
Garn: Fabel fra Drops
Forbruk: 40 gram (hvorav 20 gram er strikket i 2010)

Strikket så langt i 2010: 110 gram
Kjøpt så langt i 2010: 300 gram


6 kommentarer:

gyldenkron sa...

Kjempefine votter, de tror jeg jeg må prøve meg på
Og ankelsokkene var herlige.

Unknown sa...

Hei på deg. For noen herlige votter. Tror jammen jeg må lage meg noen slike... blir jo til at jeg strikker til alle andre, men ikke til meg selv. he he..
Ønsker deg en fin fin søndag..

Unknown sa...

vottene ble kjempefine:)) tror jeg skal bli med på den morsomme alongen...har nok noen kilo på garnlageret mitt... snakkes:)

aMaLiDa sa...

Kjempefine votter..Har planer om å strikke meg et par selv å ha på jobb :) Har bare en haug med andre strikke prosjekter.....snart ferdig med genseren til minstemann no så er det lue ++++

Ha en fin søndag :)

KRØLLEMIKKEL sa...

Varne fine votter. Ankelsokkene så deilige ut. Ønsker deg en kreativ uke.

LivM sa...

Flotte sokker og votter du har strikket.