10. jan. 2010

Nye prosjekter på pinnene

Jepp, jeg har flere nye prosjekter på pinnene. Julegaven til Øyvin min store, lillebror; et par ankelsokker (han fikk oppskrift, garn og strikkepinner innpakket til jul), jeg er halvveis på mitt første Karius skjerf/sjal og så snart jeg er ferdig med ankelsokkene skal jeg begynne på Hello Kitty pulsvarmere fra Lille Rosins Hobbykalender 2010 på Hobbyboden. I tillegg ligger det en og annen fjorårsufo rundt omkring som venter på å bli fullført...Skal begynne å felle på Kariusskjerfet. Fargene kommer best fram på bildet til høyre.Teodor liker ikke vinter, masse snø og kuldegrader (som matmor). Han venter på og drømmer om vår og sommer, musejakt og en og annen fuglestek, å kjenne gress under potene istedenfor den kalde snøen. Jeg drømmer ikke om musejakt og fuglestek, men sol og varme nok til å tine opp en vinterfrossen kropp. Morgenkaffe på terrassen, grilling og lange kvelder ute... Måtte våren snart komme (for da er sommeren rett rundt hjørnet)!Flere som venter på varmere dager?

7 kommentarer:

Hanne sa...

Takk for kommentar på bloggen min. Skjerfet ditt har nydelige farger :) Jeg brukte forresten litt over 2,5 nøster alfta på bellas mittens og nesten fire nøster eskimo :)

Annelive sa...

Har også strikket kariusskjerfet og jeg og datteren min har brukt det myyye. Heldige lillebror som får så flotte ankelsokker, tipper de blir brukt ja.

Hilsen
Annelive.

Kristoffa sa...

Takk for besøket i bloggen min. Du som er slike en reser med strikkepinnene vil nok ikke ha noe problemer med heklenåla heller. Det er bare å kaste deg ut i deg for det er så moro!!!

reSIRIkulert sa...

Heisan!
Er innom for å prøve og svare på kva tubestrikk er... :)
Det er strikkede sokker uten hæl. Eg strikker 2 rett, og 2 vrang, men forskyv dette med ei maske kvar 5.omgang til eg har ønsket lengde. Så er det berre å felle på vanleg måte. :)
Håper det var forståeleg på eit vis :)
Siri

Kjersti sa...

Hei Nora, kjekt å følge med deg gjennom blogen din. Håper vi sees om ikke altfor lenge.. :-)
Hilsen Kjersti

AnitaK sa...

Johei, innom og ser på hva du driver med. Flotte farger på Kariusen din da, og så deilig å begynne med fellingene, da går det litt mer unna :) Sokkene er vel ferdige nå tenker jeg :) Ha en flott dag, håper vi treffes igjen om ikke så lenge! Klem

jea sa...

Fin pus!! Nydelig fargespill i pelsen!