13. mai 2010

Endelig ferdig med gjesterommet + Israelpakke

Hvem jobber ikke best under press? Endelig er dette prosjektet fullført, gjesterommet hadde behov for en liten shinings. Veggene var fulle av hull og tak/dør/vinduskarm var kjedelig ubehandla. Siden Stine skulle komme nedover fikk vi litt press på oss til å bli ferdige med rommet. I går bare noen timer før Stine kom  fikk vi ryddet opp, satt inn senger og hengt opp gardinene. Erling godkjenner senga...For noen uker siden var det ei dame på Hobbyboden som etterlyste 4 nøster Drops Nepal som hun manglet til en jakke. Jeg hadde tilfeldigvis akkurat 4 nøster liggende (uten mål og mening), så da ble det foretatt et lite bytte på tvers av landegrensene. Tusen takk for flott Israelpakke Rebekka - både garn, nammis og ikke minst postkort falt i smak. Hva jeg skal strikke av det supermyke garnet vites ikke enda, så foreløpig ligger det og godgjør seg sammen med annet garn. Postkortet kan ses her!

3 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

For et flott rom. Så utrolig lyst og trivelig du har laget det. Skulle gjerne vært gjest der jeg asså :-))
Koz med pakke i posten...
Klemz fra Sissel.

Anonym sa...

Heisann.
No er trekkinga ferdig, og du vart vinnaren :) Send meg en mail med adressa di så kjem ein liten pakke i posten. Ønsker deg og dine en fin 17.mai.
Klem fra Ronille
ellinor.kvammen(at)tussa.com

AnitaK sa...

Så fint rommet ble!! Jeg jobber også best under press, men da blir det også best :) Ikke sant? Ha en flott dag, klemmer i fleng