10. okt. 2009

God helg og litt om siste uke

Forrige lørdag fikk jeg en ny orkidè, kjøpt i Molde når vi var på potetball-middag (nam...) hos mamma og pappa, den var litt annerledes enn alle de andre orkidèene vi har (se bilde lenger ned). Den lever foreløpig i beste velgående.

Mandag fant jeg fram symaskina igjen, fikk lagt opp gardinene på gjesterommet og sydd på nytt oppheng på gardinene på soverommet vårt (ikke alt på en dag selvfølgelig...)
Onsdag sydde jeg mitt første bærenett, vrangsydd etter annesand sin framgangsmåte. Jeg brukte det samme stoffet til utside og for, jeg brukte ca to timer for å få bærenettet ferdig - stryking, klipping, sying og noen gloser innimellom.

Jeg har, til Inges store glede, fått ryddet i strikkegalskapen min. Garn og diverse strikkeprosjekter lå litt rundt omkring på stua, i sofaen, på gulvet og på bordet, løst og i små og store poser. Torsdag var jeg på Kremmerhuset, der fant jeg den perfekte strikkekorg, for den nette sum av kr 169,- ble korga med meg hjem! Så nå er det endelig fint og ryddig på stua, og det går an å sette seg i sofaen uten å risikere å få en strikkepinne i skinka...


I korga finnes disse prosjektene i tillegg til masse garn:
- To nøster rødt Sisugarn, det skal brukes til å strikke et par sokker ved navn "Brainless". Jeg har slengt meg med på en Brainless-along på CASAkreativ. Tror egentlig ikke jeg vet helt hva jeg har tenkt å begi meg utpå, men jeg skal vel få det til på et vis.
- Luen Sarah etter Lille Rosin sitt mønster er neste ferdig, mangler bare en heklet ring som skal være i toppen av lua. Jeg trodde jeg skulle klare å hekle den ringen, men nei... Ikke pokker om jeg fikk det til. Så nå ligger lua i korga og venter på at noen med litt bedre hekleferdigheter enn meg skal komme på innom.
- Teodor var mest interessert i å teste ut "kjærestesitteunderlaget" jeg holder på med. Pinnene var veldig gode å bite i... Når det engang blir ferdig, skal det toves, forhåpentligvis er Iglogarnet fra Europris brukandes til sånt.
- En påbegynt mobilsokk i Drops Alpaca
- En påbegynt og snart ferdig første sokk til min kjære så han ikke skal fryse på beina

Jeg har meldt meg på Hemmelig Venn for oktober på Hobbyboden, og i går fikk jeg tildelt min venn. Gleder meg til å lage pakke til vennen min, men det blir ikke før over helga i allefall. Gleder meg selvfølgelig til å pakke også :)

I dag reiser vi på hytta for siste gang i år, det har vært en travel sommer med flytting og foreløpig en sur og kald høst så hytta har ikke blitt brukt så mye som den fortjener. Da er det like greit å klargjøre den for vinterstenging allerede nå. Jeg krysser fingre og tær for at neste år blir et godt hytteår :)

God helg til de som måtte ramle innom!

4 kommentarer:

marit80 sa...

Godt å se at det ikke bare er jeg som har en masse ufo'er liggende rundt omkring :) Du har gjort en flott jobb med ryddingen!
Håper du får en flott helg :)
Klem..

Petronella sa...

Mange flotte prosjekter med stort potensiale. Jeg håer bare at den nye flott kurven din ikke er for god og romslig slik at prosjektene forblir liggende der ;-)

Lykke til med prosjektene!

Unknown sa...

heihei, tror jeg så deg å kremmerboden på torsdag...du så kjent ut, men jeg var usikker...morro å ha bloggvenner i nærmiljøet:))

Annelive sa...

Mange prosjekter, så liten tid. Kjenner me igjen her ja.