1. mai 2010

Oppussing av gjesterom

I midten av mars gjorde vi klart gjesterommet for oppussing, så kom det et snøfall som resulterte i en kranglete rygg (min) og gjesterommet ble bare stående å vente på fortsettelsen. På tirsdag fikk vi endelig ut finger'n og begynte å grunne vinduskarm, tak og dør. 
Siden det er opplest og vedtatt at Ting Tar Tid i heimen har det ikke blitt gjort noe mer enn det. Rommet må være ferdig til midten av mai, så i dag skal det males! 
Vinduskarm, tak, dør og listverk skal males hvitt, vi skal legge ny glassfiberstrie på veggene som skal males i fargen Frihet. Furugulvet skal være som det er.

Nå er før-bilder og prosjektet blogget, så da er det bare å hive innpå litt frokost og komme i gang med malingen :o)

Fortsettelse følger!

5 kommentarer:

Lilas Conuts sa...

Hello from Nouméa, everything looks interesting, thanks for sharing

Unknown sa...

heihei, har en Award til deg på fotobloggen min. Ser deg på mandag.
Klem

Sissel`s syglede sa...

Det er så godt å se at det ikke bare er hjemme hos meg Ting Tar Tid....Rommet blir sikkert kjempefint. Også så godt det er å ha et gjesterom da gitt. Gleder meg til å se resultatet...
LYKKE TIL.
Klemz Sissel.

Anonym sa...

Blir spennende å se hvordan det blir når det er ferdig. Glad for at det ikke er bare hos meg at TTT-syndromet har rammet hardt. ;)

Takk igjen for flott bytte!

PlingeLinn sa...

Lykke til med malingen. Min erfaring er som regel at det er tankearbeidet og forberedelsene (ryddingen) som tar tid. Når man først er i gang med malingen er jobben gjerne ikke så stor som man tror :D
Gleder meg til se det ferdige resultatet!