17. sep. 2010

Jeg lever

Jeg lever! Sommer'n er gått og høsten er her til gangs. Selv om vi forrige uke hadde nydelig høstvær og endelig fikk kappet og klyvd vinterveden (spørs om den rekker å bli tørr), er det først denne uka vi virkelig har merket at høsten er her for fullt. Surt og Friskt og vått... brrr...
Da er det godt å fyre opp i ovnen og kose seg inne med et eller annet ommøbleringsprosjekt, strikketøy eller andre sysler.

Kjekt er det også å få pakke fra en hemmelig venn i posten, denne pakken kom i dag :) 
Forglemmegei-frø som skal i jorda til våren, te, hjemmelaget såpe, to nøster babyull og et hespe (heter det det??) New Zealand Lammeuld. Har aldri strikket med NZL, så det blir kjekt å prøve. Garnet kjentes iallefall veldig godt ut. Tusen takk til min hemmelige venn for en super pakke :)

  

Må også vise fram nok et sjal. Det er en stund siden det ble ferdig, men ting tar tid og blokking er et herk...  Mitt nye blokkesett kom i hus etter at dette sjalet var blokket, gleder meg til å se om det gjør blokkingen litt enklere (har selvfølgelig et sjal på pinnene)
Sjalet er kjempemykt, stort og godt - perfekt til kjølig høst- og vintervær.

 


Detaljer:
Mønster: LaLa's simple shawl
Pinner: 4,5 mm
Garn: Drops Alpaca
Forbruk: 150 g
 
Strikket så langt i 2010: 2530 g
Kjøpt så langt i 2010: 4200 g
 

4 kommentarer:

LivM sa...

Flott sjal du har strikket. Garnpakke i posten er jo toppers! Lamullen er sikkert fin til et sjal, jeg skal i hvert fall bruke min hespe til det!

Rigmor sa...

hei. takk for koselig hilsen på bloggen min. Sjalet var kjempe fint. Likte fargen! Og gleder meg til å høre om blokkesettet er bra! Blokking er jo herk, så alle tips for å gjøre det lettere tas mot med takk! ha en flott søndag!

Marit sa...

Godt å se det er liv i deg Nora! Flott sjal, og koselig med pakke i posten!
Ha en fin uke!
Klem Marit

Vibeke sa...

Så hyggelig å se at du lever!!! KJempe lekkert sjal!!!! Og koselig med pakke i posten da!!!