1. jul. 2009

Oppdateringer

Plutselig er vi kommet til 1. juli, ikke begriper jeg hvor juni ble av... Her kommer en oppsummering av måneden som gikk:

Vi fikk en trist start på måneden når vi måtte avlive snille, gamle, vakre Røder *snufs*. Et rutinebesøk hos dyrlegen viste at Røder hadde en stor svulst i magen :(
Ikke rart Røder var blitt så tynn på kort tid, vi trodde det var diettforet som hadde gjort det... Vi ble anbefalt av dyrlegen å la henne slippe påkjenningen med fyttingen vi snart skulle gjennomføre, det var et trist, men likevel ikke et vanskelig valg å bestemme seg for at Røder skulle slippe mere vondt.
Den siste uka vi hadde henne fikk hun favoritt maten til alle måltid: "blautfor".
På morgenen den 3. juni reiste Røder til de evige jaktmarker.


Huset ble så tomt etter at Røder var borte, Teodor merket også det.

Det meste av juni gikk med til pakking av esker og foreberedelser til flyttingen til Averøy, selv om det ikke er så lenge siden vi flyttet sist ble jeg overraska over å se alt vi hadde! Og vi skulle flytte til et hus som var betydelig mindre... HJELP! Flyttedato var satt til 22. juni.

En knapp uke før flytting var jeg på sykehuset på utredingen for ME. Det kunne ikke passe dårligere med en sånn tur rett før flytting, men det blir uansett spennende å se hva de finner ut...

Nå har vi bodd i det nye huset litt over en uke, vi har hatt knallvær hele uken så innflyttingen har gått litt tregt. En del ting og tang har kommet på plass, og det kommer tidsnok en regnværsdag så resten kan komme i orden :)

På gjenhør!

3 kommentarer:

Eva Mari sa...

Hei på deg!

Så mye fint du har på sidene dine!
Jeg koser meg også med bildelek og å lage saker og ting!

Tusen takk for besøk i bloggen min og ikke minst kommentar, - det er så koselig.

Føler med deg mtp tapet av Røder.. Vært der selv.

Og sannelig er verden liten: min kjæres slekt på farmorsida er fra Hegra og jeg tilbrakte mine 3 første år i fjæra på Rødsandstranda på Averøya! LOL

Ha en fortsatt knallfin sommer!

Klem fra meg :D

marit80 sa...

Så trist med Røder :,(
Håper flyttingen har gått greit, og at dere finner dere til rette i nye omgivelser:)

Ha en flott sommerdag :)

Lisbeth sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min ang Lazar. Jeg måtte inn og se på Teodor og jeg skvatt til litt selv. De er like ja.

Det var trist å lese om Røder. Trøsten er at han har det bra på de evige jaktmarker.