23. nov. 2009

31 dager igjen...

...til julaften, og vips så var julegardinene oppe (de ble hengt opp i går). Vi har ikke somla oss til å henge opp gardiner på kjøkkenet etter at vi flytta, kanskje mest fordi jeg ikke liker gardiner spesielt godt... Greit at det er fint og koselig med gardiner når det er mørkt og trist ute, men fysj og æsj for en jobb det er; stryking og fikling og dilling og ja... Uansett; gardinene vi hadde i fjor passet selvfølgelig ikke til vinduene her, så da ble det en liten tur på Princess. Nye gardiner i en fei!

Da er det bare alt annet som står igjen... Julegaver (hva finne på?), vasking og pjasking, litt baking og smaking og annen førjulskos. I år skal jeg bli ferdig med alt av julegaver tidlig, dvs. helst i løpet av et par uker (særlig at det skjer...), vasking og pjasking blir litt innimellom baking og smaking. Kjøkkenvinduene er allerede vasket på innsiden, utsiden står igjen - har planer om å sende Inge opp i stige så snart han er ferdig med overtidsjobbing og er hjemme mens det enda er dagslys. Kanskje blir det før jul?


11 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Å så herlig med julegardinene oppe.Det skaper en flott julestemning syntes jeg.Har ikke fått hengt opp mine enda men håper ,jeg får gjort det til helgen.

AnitaK sa...

Så flott det er med julegardiner da, jeg har ikke dillet meg til å kjøpe slike engang jeg, enda jeg har bodd i samme huset siden 2000. Går ikke så fort serru :) Og du, de der halsene, den ligner da veldig på wham bam thank you ett eller annet??? Det er ikke den som er utgangspunktet da?? Treffer jeg deg den 3 des på Inspirerende Hobby i Molde kanskje??? Det hadde vært kjekt!

sissel sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Så flink du har vært og fått opp julegardiner, tenkte på det i går men det ble med tanken...
Ha ei flott uke

Sissel`s syglede sa...

Tusen takk for hyggelig ord i bloggen min..For noen flotte gardiner du har fått deg...Riktig så lekkert.
En fryd å følge bloggen din :-)))

Klemz Sissel...

Unknown sa...

gleeder meg!!! og angra på at vi utsatte klubbstarten...men vi har vel litt å gjøre alle sammen:)) Kos dokke:))

marit80 sa...

Så flotte julegardiner :) Gleder meg til å henge opp mine til helga :) Julegaver er alltid en utfordring, men jeg er godt i gang! Ha en flott uke Nora :)

Mammamiia sa...

Åhhhh. Nå fikk jeg reint julestemning! :) Kjempefine gardiner!
Det ligger en award til deg i bloggen min:)
Mammamiiaklem!

safransax sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min;)

Fjellrosa sa...

heisann der, se på bloggen min, der har du fått en liten award fra meg, ha en flott uke!!!!

amylin sa...

Koselig med julegardiner, ja. Får finne fram mine også.

Helen Brekke sa...

Så fin kjøkkenkrok! Eg må få ordna kappe til vinaugene mine også.